DESPRE CURS

Succesul unei afaceri pornește de la vânzări.

Programul intensiv propus de Fremen este conceput pentru a ajuta antreprenorii, managerii si reprezentanții de vânzări din afacerile antreprenoriale să stăpânească conceptele și metodele de vânzare profesionistă. La finalul cursului, participanții vor fi știi cum să dezvolte tactici de vânzări eficiente pentru companiile lor. Cunoștințele și informațiile predate sunt simplificate pentru o putea fi aplicate de a doua zi după curs, cu rezultate concrete.

Cui se adresează cursul?

ANTREPRENORILOR

interesați să își crească afacerea și profitabilitatea.

MANAGERILOR DE VÂNZĂRI

interesați să crească performanța echipei și să depășească targetul anual.

VÂNZĂTORILOR PROFESIONIȘTI

interesați să vândă mai ușor, să își facă cifrele și să bată recorduri.

Ce vei învăța?

Cum să vinzi

Vei afla cum se fac vânzările profesioniste în companiile cu succes comercial.

Eficiență

Vei afla cum să măsori eficiența în vânzări și cum să îți îmbunătățești abordarea comercială.

Procese

Vei învăța să construiești un proces de vânzare eficient și personalizat pentru afacerea ta, pe baza modelului C.I.A., un model original Fremen.

Concepte

Vei descoperi cele mai importante concepte din vânzări, precum: suspect / prospect / client; sell / x-sell / up-sell; sales funnel, sales pipeline etc.

Tips & Tricks

Vei descoperi practici testate de abordare și negociere în vânzări pe care nu le găsești în niciun manual și pe care le poți folosi în afacerea ta imediat după curs, cu rezultate concrete.

Studii de caz

Vei învăța din studii de caz și situații de afaceri din viața reală, din România, plecând de la experiența trainerului de managament de vânzări și antreprenor de peste 17 ani.

O ZI DE CURS INTENSIV, INTERACTIV ȘI PRACTIC, CARE TE PREGĂTEȘTE PENTRU REZULTATE DE VÂNZĂRI EXCELENTE ÎN PERIOADA URMĂTOARE.

Vânzările tale

Te recunoști în cele de mai jos? Înscrie-te la Cursul de Vânzări pentru Antreprenori!

VÂNZĂRI NEREGULATE

Simți că nu controlezi partea de vânzări a afacerii tale?

VÂNZĂRI INSUFICIENTE

Ai oameni de vânzări dar nu aduc clienți, deși trebuie să le plătești salariul?

VÂNZĂRI NEPERFORMANTE

Reprezentanții tăi de vânzări pleacă pentru că nu reușesc să vândă?

VÂNZĂRI NEPROFESIONISTE

Vrei să ai propria rețetă de vânzări care să fie ușor de pus în aplicare pentru un succes comercial?

CE PIERZI DACĂ NU PARTICIPI?

BANI!

Vânzările pe care le scapi printre degete pentru că nu ai un proces de vânzări clar, eficient și ușor de parcurs cu potențialii clienți până la tranzacție, înseamnă încasări mai mici. Asta în timp ce costurile tale cu eforturile și oamenii de vânzari sunt din ce în ce mai mari (salariile cresc și vânzătorii sunt din ce în ce mai greu de găsit).

CONTROLUL AFACERII

Dacă nu controlezi și nu poți să ai predictibilitate în vânzări, nu ai controlul afacerii tale. Vânzările pe care le ai azi pot oricând să dispară dacă nu ai un proces clar în care să știi ce anume trebuie făcut pentru ca ele să se mențină și să se multiplice în viitor.

POTENȚIALUL DE DEZVOLTARE

Uneori, vânzările vin de la sine, dar pentru a trece cu afacerea la următorul nivel, trebuie să construiești o adevărată “mașină de vânzări” cu un motor de creștere puternic dat de procese de vânzare eficiente.

CE CÂȘTIGI DACĂ PARTICIPI?

CLIENȚI

Mai mulți clienți pentru afacerea ta, care cumpără mai ușor și sunt mai apropiați de furnizorul lor.

VÂNZĂTORI PEROFORMANȚI

Posibilitatea de a delega vânzările mai ușor către actualii sau viitorii tăi angajați, știind exact ce trebuie să îi înveți și cum să îi ajuți să vândă.

PROFIT

Îți vei recupera investiția în maxim 3 luni, aplicând informațiile dobândite la curs.

CE INCLUDE TAXA DE PARTICIPARE

TRAINING

Activitatea de învățare și exersare a celor mai importante noțiuni și abilități de vânzător profesionist, sub îndrumarea unui trainer cu experiență practică.

MATERIALE

Rechizite, fișe de lucru și suport de curs în format electronic.

NETWORKING

Experiență plăcută și utilă, în care vei avea ocazia să întâlnești și alți antreprenori și vânzători exact ca tine, pentru a lega relații profesionale și de prietenie.

CERTIFICARE FREMEN

Diplomă nominală de absolvire a cursului eliberată de Fremen Training & Consulting.

COFFEE BREAKS

2 pauze cu gustări, cafea și băuturi răcoritoare.

FOLLOW UP

Consultanță pe email pentru 30 de zile după finalizarea cursului.

VALOAREA INVESTIȚIEI

650 LEI

17

DESPRE TRAINER

Cosmin Cosma
Trainer & Consultant de vânzări

Cosmin Cosma ajută companiile să își crească vânzările prin training și consultanță. Cu experiență de peste 20 ani de business, Cosmin a deținut diverse poziții de vânzări și management atât în corporații cât și în afaceri antreprenoriale. Printre companiile multinaționale la care a lucrat sunt: Zapp, ING Bank, General Electic, Garantibank, Volksbank.  Ca antreprenor  are 2 exit-uri de succes la activ (două companii fondate și vândute – o franciză ING Bank și un broker de reasigurări), iar în acest moment se ocupă de creșterea Fremen,  o firma de training și consultanță.

În calitate de trainer, Cosmin ține cursuri și seminarii de vânzări și marketing și este mentor pentru câteva companii start-up. Face toate acestea pentru a susține antreprenoriatul românesc, a cărui dezvoltare este șansa copiilor noștri de a avea un viitor mai frumos.

COMPLETEAZĂ MAI JOS PENTRU ÎNSCRIERE